Startpagina Ons bedrijf Nieuws DataFlex Klanten Links EDUC
Nieuws
Connectivity Kit voor MS SQL Server
MS SQL Server CKVoor verschillende toepassingen maakt Appvantage gebruik van de Connectivity Kit voor Microsoft SQL Server. De ontwikkeling hiervan gebeurt bij Data Access Europe in Hengelo. Recent is hij op ons verzoek verbeterd vanwege een klein probleem met de database van Exact Globe 2003.

CAB Holland Servicebeheer

Servicebeheer bij CAB Holland is een maatwerktoepassing voor service-orders met Visual DataFlex gekoppeld aan een Exact financiële administratie. O.a. voor debiteuren, crediteuren, artikelen en serienummers worden de gegevens m.b.v. de Conncetivity Kit voor MS SQL Server rechtstreeks uit de database van Exact gelezen. Via de serviceportal kunnen klanten van CAB Holland zelf service-orders aanmelden en de status van service-orders opvragen. In het schermvoorbeeld komen de omcircelde gegevens uit Exact.

Servicebeheer - Omcircelde gegevens uit Exact

Ontwikkeling bij Data Access Europe

De ontwikkeling van de Connectivity Kits vindt hoofdzakelijk bij Data Access Europe in Hengelo plaats. De Exact database is hiervoor een goede testcase, want de CK voor MS SQL Server is op ons verzoek al regelmatig aangepast vanwege onvolkomenheden in combinatie met Exact. Dankzij de goede contacten met Data Access zijn deze problemen steeds snel opgelost.

Volg ons op:  Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op LinkedIn