Startpagina Ons bedrijf Nieuws DataFlex Klanten Links EDUC
Nieuws
Senf Theaterpartners verhuist

Glasvezelkabel onder gemeentehuisOp vrijdag 15 augustus 2008 is Impresariaat Jacques Senf verhuisd van Kerkplein 6 naar het voormalige gemeentehuis aan het Annie M.G. Schmidtplein 3. Hier gaat het bedrijf verder als Senf Theaterpartners. Het impresariaat is bij de verhuizing zeer kort telefonisch onbereikbaar geweest en de automatisering is steeds in de lucht geweest.

Verlengen glasvezelkabel

Dit is mogelijk gemaakt door het verlengen van de glasvezelkabel vanaf de achterzijde van de Nationale Theaterkassa naar de nieuwe serverruimte (Tuinkamer). Een medewerker van Welvreugd Drilling uit Maasland heeft de kabelbuis onder de Slot de Houvelaan en de balie van het gemeentehuis door geboord. Daarna is glasvezelkabel door de buis geblazen en verbonden met de eerder aangelegde kabel tussen het Kerkplein en de Natiuonale Theaterkassa.

Verhuizing computerapparatuur

Dankzij de glasvezelkabel is er één netwerk gemaakt ewn daardoor was het voor Peter van Mil betrekkelijk eenvoudig om de computerapparatuur te verhuizen. Trends Telematics zorgde voor de verhuizing van de telefooncentrale. Door een goede voorbereiding en het nodige improviseren was het complete computernetwerk vrijdagmiddag vrijwel volledig operationeel. Hier en daar moest nog wel een extra kabel aangelegd worden en ook de fax over een IP verbinding wilde niet werken. Maar voor de theaters en producenten is het impresariaat vrijwel ongemerkt verhuisd.

Vlak voor de verhuizing was er sprake van een vrolijke chaos. Aan het einde van de dag stonden lang nog niet alle dozen op de goede plaats, maar in de periode daarna heeft alles is het nieuwe pand een plekje gekregen.

Verhuizing Senf Theaterpartners

 

Volg ons op:  Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op LinkedIn