Startpagina Ons bedrijf Nieuws DataFlex Klanten Links EDUC
Startpagina
Welkom

Maatwerksoftware en webapplicaties

Appvantage ontwikkelt maatwerksoftware en webapplicaties voor administratieve toepassingen. Klanten kiezen voor deze software, omdat zij zich hiermee kunnen onderscheiden in de markt. Verschillende klanten werken al 20 jaar met deze software, die steeds wordt aangepast aan de nieuwe wensen en eisen. Dergelijke, langdurige zakelijke relaties zijn uniek voor de ICT branche. Zeker als men bedenkt, dat de software voor alle klanten essentieel voor de bedrijfsvoering is.

Appvantage levert ook maatwerksoftware op bestaande informatiesystemen. Veel bedrijven beschikken immers over landelijke of wereldwijde software, maar kunnen voor specifieke wensen niet terecht bij hun leverancier.

Nadenken - Bespreken - Uitwerken

In de huisstijl en het logo van Appvantage is het ontwikkelen van flexibele maatwerksoftware tot uitdrukking gebracht. Er is gekozen voor de kleur groen, want "groen is de kleur van het midden, de vruchtbare voedingsbodem. Vanuit groen is elke richting mogelijk". Het logo drukt de verschilende fasen van het ontwikkelingsproces uit: Nadenken over de toekomst van (de automatisering) van uw bedrijf, bespreken mogelijke oplossingen op het scherm en uitwerken van de software op de computer.

Appvantage is gevestigd in Maasland

Hondsdraf 37b MaaslandAppvantage is gevestigd op een rustige locatie in de dorpskern van Maasland. Ons kantoor beschikt over alle denkbare faciliteiten inclusief een compleet ingericht PC netwerk en een glasvezel-verbinding. Deze locatie biedt de rust en ruimte voor het bouwen van software en support op afstand.

Binnen de Randstad is Maasland gunstig gelegen ten opzichte van de grote steden en daardoor is het werken op locatie bij de klant goed mogelijk.

Bij ons bedrijf vindt u o.a. de adresgegevens, het proflel en de routebeschrijving.

 

Volg ons op:  Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op LinkedIn