Startpagina Ons bedrijf Nieuws DataFlex Klanten Links EDUC
Klanten
Senf Theaterpartners

Senf TheaterpartnersSenf Theaterpartners
Annie M.G. Schmidtplein 3
3155 VZ Maasland

Senf Theaterpartners
Willemsparkweg 32
1071 HG Amsterdam

www.senf.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Senf Theaterpartners verzorgt voor een groot aantal artiesten en producties de exclusieve boekingen in de Nederlandse theaters. Het is één van de belangrijkste spelers in de Nederlandse theaterwereld. Jaarlijks is het impresariaat betrokken bij ruim 4500 theatervoorstellingen.

Software voor theater is maatwerk

Sinds 1 juli 1990 verzorgt Appvantage de maatwerksoftware en het netwerkbeheer voor het impresariaat. Het credo van het impresariaat is: "Theater is maatwerk" en dit geldt ook voor de software. TheaterFlex ondersteunt de afdelingen verkoop, publiciteit en administratie. Belangrijke overzichten voor de verkoop zijn het speelplan, de omzetlijst, meerjarenoverzicht, bezettingen, verkoopkaart, etc. De contracten worden gemaakt met een koppeling tussen Visual DataFlex en Microsoft Word. Voor een groot aantal producenten wordt de facturering verzorgd, waarbij het programma is afgestemd op verschillende factuurlayouts.

Op 1 juli 2006 heeft Senf Theaterpartners de bestelmodule publiciteitsmateriaal in gebruik genomen. Met de bestelmodule kunnen theaters via internet publiciteitsmateriaal voor hun eigen voorstellingen bestellen. Bij affiches kan men kan per bestelling de indruktekst opgeven en de status van de bestellingen is online te volgen. Theaters en persrelaties kunnen persmateriaal, zoals digitale kleurenfoto’s, persberichten, recensies en fotocredits downloaden. Technici kunnen technische lijsten downloaden. Er wordt gebruik gemaakt van een "secure download" optie, zodat men alleen kan downloaden als men ingelogd is.

Het indrukken en het verzenden van affiches wordt afgehandeld door Muller Visual (de Biljetdrukkerij). De bestellingen worden bij de verzending gereed gemeld en de TNT barcode wordt vastgelegd, zodat theaters kunnen volgen waar de affiches zich bevinden.

 

 

 

 

Volg ons op:  Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op LinkedIn